Stolpjakten

Stolpjakten är en tävling som arrangeras av Västerås Skid och Orienteringsklubb år 2015 och 2016. Hans Sundgren är givetvis med.

Stolpjakten

Broschyrframsida

ICA-klassikern består av samma fyra grenar som En Svensk Klassiker: cykling, simning, löpning och längdskidor. Sträckorna är lika långa men man får avverka dem under en längre tid. De fyra grenar som ska avverkas under ett år är:

Hans anmäler sig den 13 mars. Anmälningsavgiften är 50 kr men man får bra rabatter på olia livsmedel när man klarat av en viss mängd träning.

Avverkade aktiviteter rapporteras in på iPhone med Mobilt Bankid.

Broschyrsida Resultatvisning

Stolpjakten 2017

14 maj: Från 24 till 33 stolpar

Hans tar en cykeltur på kvällen och besöker 9 stolpar på Gryta och Skallberget.

Stolpöversikt Totalt

Stolpjakten 2016

Resultatlista Resultatlista

5 maj: Från 12 till 30 stolpar

Det är ledig dag för Kristi Himmelsfärdsdag och Hans tar cykeln runt Gryta och Skallberget för att plocka alla stolpar där. I resultatlistan går han från plats 58 till 23.

Resultatlista Resultatlista

6 maj: Från 30 till 43 stolpar

Hans cyklar till jobbet och plockar 4 stolpar på väg till jobbet och sedan ytterligare 9 stolpar på vägen hem. I resultatlistan går han från plats 23 till 19.

Resultatlista Resultatlista

7 maj: Från 43 till 99 stolpar

Hans gör en heldagsutflykt och plockar först stolpar på Vallby med cykel och gång. Tyvärr saknas en stolpe vid en lekplats på Vallby

Resultatlista Resultatlista

9 maj: Från 99 till 100 stolpar

Hans besöker stolpe XX på väg till jobbet men hittar den inte nu heller. Han skickar då e-brev till arrangören och berättar om stolpe X som saknas och förklarar att han varit där 3 gånger. Arrangören lägger då till stolpe XX för Hans och han har nu tagit alla 100 stolpar.

Resultatlista

Nya stolpar på Viksäng

Den 1:a släpps det 25 nya stolpar, den här gången på Viksäng. Hans och Lena besöker några av dem men inte alla.